Huidproductreview - Neem Oil

Huidproducten zijn de verzameling praktijken die de gezondheid van de huid ondersteunen, het uiterlijk ervan verbeteren en verschillende huidaandoeningen verlichten die met veroudering gepaard gaan. Ze kunnen bestaan uit het juiste gebruik van verzachtende middelen, het vermijden van te veel zonlicht en het juiste gebruik van vochtinbrengende crèmes. De huidproducten die u kiest, moeten niet alleen al deze eigenschappen bevatten, maar ook bepaalde eigenschappen hebben die helpen om het vermogen van de huid om vocht vast te houden te vergroten, schade veroorzaakt door omgevingsfactoren te herstellen, een ontstekingsremmende werking te hebben enzovoort. Er is een grote verscheidenheid aan huidproducten op de markt, maar de meeste zijn vrij inefficiënt. Bepaalde huidverzorgingsbedrijven gebruiken ook vaak zeer giftige chemische stoffen voor de productie van hun huidproducten, maar helaas treden de effecten pas jaren na het gebruik van het huidproduct op de voorgrond. Het is dus beter om een dermatoloog te raadplegen over uw huidprobleem voordat u een huidproduct kiest.

huidproduct

Een aantal van de huidproduct reviews geschreven door dermatologen en andere huidexperts zeggen Dr. Jega Thi Phua, een beroemde Thaise chirurg en cosmetisch expert zegt " voorkomen is beter dan genezen. Er zijn veel gevallen waarin de oorzaak van gegeneraliseerde jeuk een gebrek aan voeding of antibiotica is. In dergelijke gevallen zou het het beste zijn om een goed multi-vitamine en mineralen supplement te nemen, de hoeveelheid probiotica die men eet te verhogen en wat visolie of lijnzaadcapsules te nemen. Het is ook belangrijk om te proberen een goede huidcrème te vinden die verzachtende ingrediënten bevat zoals cynergy TK, natuurlijke vitamine E, jojoba-olie, wakame en andere."

Dermatoloog Paul Bragg zegt: "Wij raden geen enkele topische lotion aan voor de behandeling van een droge huid die niet gepaard gaat met een verandering in levensstijl en eetgewoonten, omdat één enkele crème niet alle problemen aanpakt die bij een huidaandoening horen. Wij bevelen echter wel neemolie voor de droge huid aan als onderdeel van een huidverzorgingsproductregime." De meeste fabrikanten van huidverzorgingsproducten nemen neemolie niet in hun product op. Het is een effectief ingrediënt en het zou een onderdeel moeten zijn van elke huidcrème remedie regimen.