Event Tickets Online

Uw weg naar betaalbare, flexibele en handige tickets voor evenementen. Waarom niet? Met aanpasbare tools om aan uw individuele behoeften te voldoen, geeft Event Tickets Plus u de kracht om uw meest gewenste evenementen te boeken en om tijd en geld te besparen. Event Tickets Plus werkt samen met je favoriete ecommerce bedrijf en houdt klanten op je site. Let op: In deze versie kunt u geen evenement tickets toevoegen aan lopende evenementen.

Van eenvoudige aanvragen tot geavanceerde evenement tickets boeken, u kunt het allemaal online doen met een paar klikken van de muis. Het unieke van dit webgebaseerde reserveringssysteem voor evenementenkaarten is dat het is geïntegreerd met toonaangevende betalingsverwerkingstechnologieën, waarmee u gemakkelijk en vol vertrouwen creditcardtransacties kunt verwerken. Alle transacties worden onmiddellijk en veilig verwerkt, zonder enige moeite. U kunt al uw tickets voor evenementen online op één plek beheren - zonder dat u daarvoor aparte systemen nodig hebt.

Voor nog meer gemak kunt u ervoor kiezen om al uw evenementen via één interface te boeken. U kunt verschillende data en verschillende soorten evenementen vanaf één plek selecteren. U hoeft geen contact meer op te nemen met verschillende boekingskantoren voor boekingen. Het is een one-stop oplossing voor al uw evenement tickets behoeften. Met Event Tickets Plus, krijg je een volledig geïntegreerd boekingssysteem en state of the art, veilige en beveiligde betalingsverwerkingstechnologie om je klanten tevreden te houden. Ga je gang en maak je dromen waar met online evenement tickets - maak de boeking die het beste bij je past.